Skip to main content

Website Design

Het bouwen van mooie websites die bij uw bedrijf passen zodat u zich kunt richten op uw passie.

contact

Wij luisteren goed naar uw wensen en maken vervolgens een website die goed scoort op parameters als branding, design en algemene gebruikerservaring. Bedoeling is om via uw website een breder publiek te bereiken.

Wij maken onze websites in Drupal. Dit is een wereldwijd gebruikt open source platform (CMS). Dit bied de mogelijkheid om zowel eenvoudige als heel uitgebreide websites te maken. Ook kan u, eens uw site klaar is, zelf nog teksten als foto's aanpassen, of blogs,portfolio's, ... beheren

Een website is een digitale visitekaartje van uw zaak. Het is dus belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Naast het hebben van een goed ogende website, moet ook de inhoud conform zijn. Indien u professionele foto's wenst of een nieuw logo, dan kunnen wij ook hiervoor zorgen.

Wij overlopen met uw wat er belangrijk is. Door onze ervaringen kunnen wij samen met u overleggen wat goed is of beter kan.

1. EERSTE STAP: SAMEN OVERLEGGEN

Wij ontmoeten de klant. Horen wat belangrijk is, maar geven ook onze eerlijke mening om zo tot het beste resultaat te komen

2. UITVOERING

Wij maken uw website zoals besproken. Regelmatig houden wij u op de hoogte, zodat u zelf eventuele aanpassingen kunt doorgeven.

3. FINAL ACTION

Wij tonen u een voorlopig resultaat. U kunt hier nog uw mening geven en eventuele aanpassingen meedelen. Na het uitvoeren van deze aanpassingen plaatsen wij alles online.

WAAROM EEN WEBSITE BELANGRIJK IS

Het hebben van een website en een online aanwezigheidsstrategie stelt u in staat om uw bedrijf online op de markt te brengen. ... Een website is ook belangrijk omdat het u helpt uw geloofwaardigheid als bedrijf te vestigen.

CREALINE , grafische vormgever en partner van Westconcept.

Jouw online verhaal gaat hand in hand met wat je naar buiten brengt op gebied van andere vormen van publiciteit.

Of het nu gaat om een nieuw logo, p(l)akkende publiciteit, verbluffend drukwerk, wow belettering, verpakkingen, gevelreclame … noem het maar op.
We ontwikkelen en hebben natuurlijk aandacht voor de huisstijl waarbij originele communicatie joùw onderneming in de picture plaatst. Die lijn trekken we door in uw website en sociale media.

Zelf drukken en produceren doen we niet. Met een groep grafische bureau’s groeperen we onze opdrachten en houden we een actuele kijk op een breed scala dragers die ons toelaat het pakkende ontwerp in de juiste vorm te gieten. We brainstormen graag over je project, we weten met onze creativiteit immers geen blijf. En bezinnen we voor we beginnen? Lukt niet altijd… want we durven al eens met een gek idee waarvan een “hoek” af is voor de dag komen.

Daag ons uit!

Bel ons of zend vandaag nog een mail en vertel ons van welk idee of project je slapeloze nachten krijgt.

Marc Hellin Crealine
0479-33 21 10
marc@crealine.be
www.crealine.be

 

Bij WESTCONCEPT kunt u ook terecht voor uw webhosting en domeinnaam. Dit in een stabiele omgeving en met aantrekkelijke prijzen. Contacteer ons voor meer details.

Binnenkort ook beschikbaar op deze website.